Spremni ste na novi korak u Vašemu poslovanju, ali za to je potreban i izvor financiranja…

Spremni ste na novi korak u Vašemu poslovanju, ali za to je potreban i izvor financiranja. Dopustite da Vas vodimo kroz postupak stručnog savjetovanja i informiranja o aktualnim programima kojima bi se mogli prijaviti na natječaje za bespovratna sredstva.

Cjelokupni postupak prijave na natječaje za bespovratna sredstva iz europskih fondova ili iz sredstava predviđenih proračunom RH iziskuje stručno poznavanje zakonske regulative, poštivanje unaprijed određenih pravila i rokova. Uz pomoć pri prikupljanju potrebne dokumentacije i popunjavanju zahtjeva za bespovratna sredstva, cijeli postupak ćemo Vam olakšati do najveće moguće mjere.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte za sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.

CHARTA-NEKRETNINE

Informacije

Charta d.o.o.
Zagorkina 45, Orešje, Strmec Samoborski 10434
OIB : 82922546552

Gdje smo ?

Zagorkina 45, Orešje, Strmec Samoborski 10434

095 / 724 2285

Korisnička podrška,
Ponedjeljak - Petak
08:00 - 16:00

Pišite nam

info@charta-nekretnine.hr