Obogatite ponudu svoje nekretnine bazenima različitih dimenzija i oblika. Ako smatrate da je postavljanje bazena stvar luksuza, u pravu ste. No taj dašak luksuza u vaše dvorište mi dovodimo po vrlo povoljnim cijenama

Iz ponude izdvajamo ovalne, okrugle te pravokutne bazene različitih dimenzija koji će zadovoljiti svačiji ukus. Cjenovno prilagođeni različitim potrebama, bazen će podići ukupan dojam Vaše nekretnine. Posjedovanje takve dodatne opcije kod svih koji su usmjereni na turističku djelatnost, oplemenit će ponudu i predstaviti Vas kao vlasnika vrhunskog mjesta za odmor.

Uputit ćemo Vas detaljno u karakteristike svih bazena i pružiti savjete prilikom odabira. Mnoge opcije koje nudimo glede tipova i veličine te različitih sadržaja uz bazene omogućit će odabir koji će biti u skladu s Vašim željama i financijskim okvirom. Iznenadit ćete se što je sve moguće iskombinirati. Na Vama je samo da nas kontaktirate.

Obogatite ponudu svoje nekretnine bazenima različitih dimenzija i oblika. Ako smatrate da je postavljanje bazena stvar luksuza, u pravu ste. No taj dašak luksuza u vaše dvorište mi dovodimo po vrlo povoljnim cijenama.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.