GEODETSKE USLUGE

Uz obavljanje geodetskih usluga, kroz stručno poznavanje zakonskih i podzakonskih rješenja te prostornih planova općina i gradova naš ured će Vam pomoći da započnete s realizacijom Vašeg projekta.

Našli ste idealnu lokaciju na kojoj ćete podići svoj dom iz snova ili krećete u izgradnju novog poslovnog prostora. U glavi ste zamislili projekat do najsitnijeg detalja, a prizor prazne ledine odavno je zamijenjen Vašim velebnim idejnim rješenjem. Ključ ulaznih vrata kao da je već u ruci.

Za Vaše prve korake zadužen je ured za geodetske poslove i usluge. Uz stručne geodetske usluge, geodeti će biti prve stručne osobe koje će Vas savjetovati na koji način ćete najbezbolnije, financijski i vremenski, proći od kupnje parcele sve do useljenja.

Stručno poznavanje zakonskih i podzakonskih rješenja te prostornih planova općina i gradova pomoći će Vam da započnete s realizacijom Vašeg projekta.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Obratite nam se s povjerenjem u izvršenju usluga:

Geodetskog projekta

Upisa objekta u katastar

Etažiranja

Legalizacija objekta

Iskolčenja

Parcelacija zemljišta

Obnova međe

Geodetskog snimka

Geodetskog snimanja vodova

Identifikacija katastarske čestice

Vrhunski stručnjaci u svojim područjima za sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.