PROJEKTANTSKO - ARHITEKTONSKE USLUGE

PROJEKTANTSKO -

ARHITEKTONSKE USLUGE

Vaše zamisli i način na koji vidite svoj objekat potrebno je u suradnji s arhitektonskim uredom realizirati u skladu sa zakonskim i građevinskim zahtjevima. Pri postizanju funkcionalnosti te estetike prostora uz savjete arhitekata moguće je kvalitetnije iskoristiti prostor, odabrati atraktivne i zanimljive materijale i idejna rješenja.

Kako bi Vaš objekat poprimio stvarne obrise, obratite nam se radi obavljanja kompletnih usluga poslova arhitektonskog projektiranja koja uključuje izradu idejnih, glavnih, izvedbenih projekata zatim nadzora, vođenja i razvoja projekata te usluge savjetovanja.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.