LEGALIZACIJA

Prednosti legalizacije Vašeg objekta biti će vidljive u većoj vrijednosti Vaše nekretnine, mogućnostima dizanja hipotekarnog kredita, traženja poticaja za energetsku obnovu…

Iako je rok za podnošenje zahtjeva za legalizaciju objekata prema Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama istekao 30. lipnja 2018. godine, legalizacija objekata moguća je ukoliko je zgrada izgrađena u skladu s prostornim planom.

Prednosti legalizacije Vašeg objekta biti će vidljive u većoj vrijednosti Vaše nekretnine, mogućnostima dizanja hipotekarnog kredita, traženja poticaja za energetsku obnovu te dobivanja priključka na komunalnu, elektromagnetsku te drugu infrastrukturu. Stoga Vam nudimo postupak savjetovanja te uslugu vođenja kroz postupak legalizacije.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 513 5620

Pogledaj sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.