Vodimo Vas kroz postupak osiguranja bespovratnih sredstava projekata koji podupiru ostvarenje energetskih ušteda kroz povećanje učinkovitosti korištenja energije…

Okupljeni tim stručnjaka voditi će Vas kroz pripremu i provedbu projekata energetske učinkovitosti. Njihovo će iskustvo u pripremi projektne dokumentacije za prijave na natječaje te javne pozive Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ministarstva zaštite okoliša i energetike Vama olakšati put do toga da u vlastitioj nekretnini osigurate kvalitetnije uvjete stanovanja, znatne uštede na režijama na godišnjoj razini te podići vrijednost Vaše nekretnine.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte za sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.