Gradite li, prodajete ili iznajmljujete nekretninu za valjanost ostvarenja Vašeg nauma potreban Vam je energetski certifikat…

Neovisno o tome da li ste u postupku gradnje, prodaje ili iznajmljivanja vlastite nekretnine, za valjanost ostvarenja Vašeg nauma potreban Vam je energetski certifikat. Dokument je to kojime se pružaju informacije o njenim energetskim svojstvima, potrošnji energije te prijedlozima za poboljšanje ukupnih energetskih svojstava.

Naši, od Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja ovlašteni certifikatori izvršiti će energetski pregled te izdati energetski certifikat za Vašu nekretninu.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledaj sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.

CHARTA-NEKRETNINE

Informacije

Charta d.o.o.
Zagorkina 45, Orešje, Strmec Samoborski 10434
OIB : 82922546552

Gdje smo ?

Zagorkina 45, Orešje, Strmec Samoborski 10434

095 / 724 2285

Korisnička podrška,
Ponedjeljak - Petak
08:00 - 16:00

Pišite nam

info@charta-nekretnine.hr