Radi li se o poslovnom prostoru ili nekretninama za iznajmljivanje, za Vas u ponudi imamo kreativna i cjenovno atraktivna rješenja za opremanje tih prostora

Radi li se o poslovnom prostoru ili nekretninama za iznajmljivanje, za Vas u ponudi imamo kreativna i cjenovno atraktivna rješenja za opremanje tih prostora.

Uz savjetodavne usluge i projektiranje, u mogućnosti smo Vam ponuditi po povoljnijim cijenama širok asortiman kućanskih uređaja, bijele tehnike, kuhinjskog te ostalog namještaja. Trebate li opremiti vlastiti objekat u kratkom roku, za Vas imamo fleksibilna rješenja koja ćemo prilagoditi Vašim željama i potrebama.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.