Bilo da se radi o čišćenju uredskih prostora, kućanstava, strojnom pranju industrijskih podova, uređenju okoliša ili čišćenju nakon adaptacije, ovdje smo za Vas

Idealno smo rješenje ako želite uslugu čišćenja povjeriti vanjskom servisu tako da ne morate voditi dodatnu brigu o zaposlenicima iz sektora doma. Također nećete morati gubiti vrijeme na nabavu materijala, pribora, sredstava za čišćenje te skupocjene aparature. Naši će djelatnici obaviti posao u vrijeme kada Vama to odgovara i osigurati da Vaš poslovni prostor bude reprezentativan. Na Vama je da odlučite frekventnost dolazaka u Vaš poslovni prostor na tjednoj te mjesečnoj razini, ovisno o Vašim potrebama.

Bilo da se radi o čišćenju uredskih prostora, kućanstava, strojnom pranju industrijskih podova, uređenju okoliša ili čišćenju nakon adaptacije, ovdje smo za Vas.

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 513 5620

Pogledajte sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.