Virtualni ured je usluga koja dopušta vlasnicima tvrtki i obrta te zaposlenicima da rade od kuće, ujedno im pružajući poslovnu operativu preko interneta. Također omogućava održavanje poslovne prisutnosti na željenoj lokaciji bez potrebe podmirenja troškova najma za stvarni poslovni prostor

Ukoliko ste vlasnik tvrtke ili obrta čiji način poslovanja ne treba stalni uredski prostor, ali ga trebate radi prijave trgovačkog društva u Poreznoj upravi, Virtualni ured je idealno rješenje za Vas.

Ukoliko želite da Vaša poslovna adresa ne bude kućna adresa na koju ćete primati službenu poštu ili Vam treba poslovni ured te konferencijska dvorana nekoliko puta mjesečno ili godišnje, Virtualni ured je idealno rješenje za Vas.

U vrijeme rezanja troškova poslovanja veliki broj vlasnika tvrtki i managera poseže za otkazima iako se kunu da su ljudi najvredniji resurs njihove kompanije. To je najlakši, najjednostavniji i ujedno najnekreativnijji način smanjenja troškova. No, poslovna rješenja koja nudi Virtualni ured omogućit će Vam snižavanje troškova poput:

  • Najma poslovnog prostora
  • Troška režija
  • Putnih troškova
  • Nabavke uredskog materijala
  • Nabavke računala i drugih tehnoloških pomagala

Budite pravi leader svoje tvrtke i zadržite ljude od povjerenja u koje ste uložili vrijeme i novac. Virtualni ured je idealno rješenje za Vas.

Virtualni ured pruža Vam sljedeće mogućnosti:

  • Najam poslovne adrese uz fizičko ili virtualno prosljeđivanje pristigle službene pošte
  • Fiksni telefonski broj Vaše tvrtke u skladu s poslovnom adresom
  • Najam prostora za sastanke u Zagrebu na određeno vrijeme prema Vašim potrebama uz povoljne cijene
  • Personaliziranu glasovnu poštu za period izvan radnog vremena Vaše tvrtke

Sve naše usluge pokrivaju vrhunski stručnjaci

+385 95 724 2285

Pogledajte sve naše usluge

Oglasite tamo gdje Vaša nekretnina vrijedi više

Besplatno oglašavajte na Charta portalu za nekretnine. Najam, kupovina ili prodaja zemljišta, kuće, stana ili neke druge nekretnine zahtjevan je poduhvat, ne samo zato što predstavlja jedan od većih financijskih poslova koje ćete sklopiti. Uz besplatne oglase nudimo Vam asistenciju za olakšano snalaženje kroz postupak prometa nekretninama. Timovi kvalficiranih stručnjaka spremni su da Vas educiraju i riješe svaku dilemu ili prepreku. Započnite prvi korak s Charta portalom.